Prenoćište Konak Tammy je objekat specifičnog stila izgrađen 2008. godine u mestu Platičevo na samo 9km od Šapca. Objekat je u vlasništvu firme „Tammy Kozmetika“ koja se bavi proizvodnjom i prodajom dekorativne i preparativne kozmetike. Pored kompletno opremljenih soba i apartmana za dnevni smeštaj i prenoćište, u sklopu objekta nalazi se i restoran domaće kuhinje prepoznatljiv po raznovrsnoj ponudi.

Konak Tammy je smešten na magistralnom putu M21, a u njegovoj blizini nalaze se veliki centri domaće turističke ponude, istorijske i kulturne znamenitosti, kao što su: Sirmium, lovišta Maletića Lug, Karakuše poznate po belim i izobilju crnih tartufa, Obedska bara, bara Trskovaca u Platičevu, Muzej hleba, Zasavica, prirodni resursi sa veoma retkim pticama, manastiri Hopovo, Kaona i Sveta Petka u Petkovici, planine Cer i Fruška Gora, reke Drina i Sava kao i sami gradovi Šabac, Ruma i Sremska Mitrovica... S obzirom da je od autoputa Beograd – Zagreb udaljen 21km, a od aerodroma “Nikola Tesla” u Surčinu 65km, Konak Tammy zadovoljava potrebe stranih turista, kao i poslovnih ljudi koji često putuju.

Prenoćište Konak Tammy ne pripada izvornoj arhitekturi Srbije, već je izgrađen kombinacijom više stilova, među kojima posebno dominira sistem gradnje „Bondruk“ koji je najraspostranjeniji u Velikoj Britaniji, naročito tokom 18. veka. Ovaj sistem gradnje karakteriše upotreba klasične opeke, pri čemu drvena konstrukcija ostaje vidljiva na fasadi i stvara ritam vertikala, horizontala i ukrštenih dijagonala. Specifičan šarm ovom zdanju daju hrastove grede stare i po 200 godina koje krase svečani ulazni trem.

Ovaj nesvakidašnji objekat u Šapcu, ali i celoj Srbiji, sadrži 14 soba, različitih struktura: apartman za 2 osobe, dve jednokrevetne i 12 dvokrevetnih, uz mogućnost dodavanja trećeg pomoćnog ležaja. Ukupni smeštajni kapacitet prenoćišta Konak Tammy je 35 ljudi, a sve sobe su kompletno funkcionalno opremljene nameštajem i poseduju sopstveno kupatilo. Za kompletan užitak naših gostiju, svaka soba poseduje kablovsku televiziju i bežični internet (wi-fi).

Zahvaljujući restoranu nacionalne kuhinje koji se nalazi u prizemlju objekta, nudimo mogućnost noćenja sa doručkom, a posluživanje hrane i pića u sobi se vrši u periodu od 07h-24h. Ponuda restorana Konak Tammy obuhvata najlepša jela tradicionalne srpske, ali i internacionalne kuhinje, koja za Vas spremaju vrsni majstori kulinarstva.

Na našem meniju nalazi se široka paleta toplih i hladnih predjela, čorbe prefinjenog ukusa, jela sa roštilja (ćevapi, pljeskavice, kobasice, pileće belo meso), ukusne šnicle (Karađorđeva, Bečka, natur), Riba(Smudj, Pastrmka, filet Soma), lignje, pečurke, sezonske salate, kao i najslađe poslastice, što ostavlja utisak bogate domaćinske kuhinje i obilate trpeze.

Pored usluga smeštaja, Konak Tammy nudi mogućnost organizovanja svih vrsta proslava, kao što su: svadbe, rođendani, krštenja, proslave firmi i druge vrste svečanosti, kapaciteta do 230 mesta. Sale se izdaju sa hranom, pićem i muzikom, po ceni od 15 do 17 evra po gostu, a cena zavisi od tipa proslave.

Gostima koji dolaze sopstvenim vozilom na raspolaganju je parking prostor ispred i iza objekta, koji može da primi do 50 vozila. Parking je pokriven video nadzorom, tako da ne morate brinuti za bezbednost Vašeg vozila.

Primamo i sve vrste platnih kartica (Visa, Master Card, Dina)

#tag prenociste sabac ; motel sabac ; hotel sabac ; sobe sabac ; restoran ; sala za proslave ; apartmani sabac